Bereikbaarheid in verband met het coronavirus lees meer

Vastgoed

Een wens van vele ondernemers is het beschikken over een eigen bedrijfspand. Daarnaast biedt beleggen in vastgoed, ondanks de krimpende markt, soms mogelijkheden om een mooi rendement op uw vermogen te halen tegen een aanvaardbaar risico. De fiscale gevolgen en bodemverontreinigingsproblematiek vergen daarbij speciale aandacht.

Het opzetten en uitvoeren van bouwplannen en appartementensplitsingen, of het wijzigen van oude splitsingen, rekenen wij reeds vele jaren tot onze kernactiviteiten. De vastgoedspecialisten van Pigmans Ras Janssen Notarissen hebben veel ervaring in het begeleiden van ingewikkelde vastgoedtransacties en dan niet alleen in het uitvoeren van een reeds gesloten koopovereenkomst maar ook de begeleiding van de vaak moeilijke onderhandelingen die daaraan vooraf gaan. 

APK voor huwelijkse voorwaarden

Het is voor ondernemers verstandig te trouwen op huwelijkse voorwaarden. Enerzijds dient de niet-ondernemende partner te worden beschermd tegen de zaaksrisico's van de ondernemer; anderzijds wil de ondernemer de onderneming ingeval van een echtscheiding beschermen tegen de aanspraken van een mogelijk al te inhalige ex-partner. De bezittingen en schulden blijven derhalve vaak gescheiden, terwijl daarnaast regelingen kunnen worden opgenomen die als doel hebben een redelijke vermogensopbouw mogelijk te maken bij beide echtelieden.

Lees verder

Particulieren

Speciale gebeurtenissen in uw leven vergen speciale aandacht. Pigmans Ras Janssen Notarissen biedt u deze aandacht.

lees verder

Zakelijk

Pigmans Ras Janssen Notarissen is van oudsher gespecialiseerd in ondernemingsrecht en de juridische dienstverlening aan ondernemers.

lees verder