Privé

De meeste ondernemers zijn fulltime bezig met hun onderneming. De privé-situatie wordt daarbij nog wel eens uit het oog verloren. Vroeger gemaakte huwelijkse voorwaarden kunnen als gevolg van gewijzigde omstandigheden of wetgeving heel andere gevolgen hebben dan beoogd ten tijde van het opstellen daarvan. Dit kan onverwachte en ongewenste gevolgen hebben indien een huwelijk eindigt, als gevolg van echtscheiding maar ook als gevolg van overlijden.
Bij overlijden speelt daarbij de inhoud van het testament een grote rol. Voldoet dat nog aan de wensen van de ondernemer, biedt het testament de mogelijkheden om optimaal gebruik te maken van de fiscale tegemoetkomingen bij overlijden?

Met de overdracht van (bedrijfs)vermogen tijdens leven middels giften of certificering kan belasting worden gespaard of kan de continuïteit van het bedrijf zeker worden gesteld, ook na uw overlijden. En wie neemt er uw belangen waar en bestuurt uw bedrijf als u iets overkomt waardoor u dat zelf niet meer kunt? Pigmans Ras Janssen notarissen begeleidt u niet alleen bij de zakelijke kant van het ondernemerschap, maar zal u ook helpen om als privépersoon al uw zaken goed voor elkaar te hebben.

Offerte

Benieuwd naar de kosten voor het advies/opmaken van een akte? Vraag een offerte aan.

 

Offerte aanvragen

Contact

Wilt u graag dat wij met u contact opnemen? Vul dan het contactformulier in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Contact

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.