Bereikbaarheid in verband met het coronavirus lees meer

Links

Belangrijke en nuttige links zijn:

- www.notaris.nl  Website met informatie over het notariaat.

- www.kvk.nl Website van de Kamer van Koophandel.

- www.kadaster.nl Website van het Kadaster.

- www.bouwloket.com Pigmans Ras Janssen is founding member van Bouwloket, een netwerk waarbij alle ondernemers uit de bouw- en aanverwante sectoren terecht kunnen met vragen over juridische of fiscale regelgeving.

- www.nico.nl Pigmans Ras Janssen is lid van NICO, een samenwerkingsverband van grotere notariskantoren verspreid over Nederland.

- www.lexunion.com Pigmans Ras Janssen is lid van Lexunion, een internationaal netwerk van juridische en fiscale experts.

- www.nrs-notaris.nl Pigmans Ras Janssen is lid van de vereniging van notariele registergoedspecialisten.

- www.epn-notaris-nl Pigmans Ras Janssen is aangesloten bij de vereniging van estate-planners in het notariaat.

APK voor huwelijkse voorwaarden

Het is voor ondernemers verstandig te trouwen op huwelijkse voorwaarden. Enerzijds dient de niet-ondernemende partner te worden beschermd tegen de zaaksrisico's van de ondernemer; anderzijds wil de ondernemer de onderneming ingeval van een echtscheiding beschermen tegen de aanspraken van een mogelijk al te inhalige ex-partner. De bezittingen en schulden blijven derhalve vaak gescheiden, terwijl daarnaast regelingen kunnen worden opgenomen die als doel hebben een redelijke vermogensopbouw mogelijk te maken bij beide echtelieden.

Lees verder

Particulieren

Speciale gebeurtenissen in uw leven vergen speciale aandacht. Pigmans Ras Janssen Notarissen biedt u deze aandacht.

lees verder

Zakelijk

Pigmans Ras Janssen Notarissen is van oudsher gespecialiseerd in ondernemingsrecht en de juridische dienstverlening aan ondernemers.

lees verder