De zaak

Pigmans Ras Janssen notarissen is van oudsher gespecialiseerd in ondernemingsrecht en de juridische dienstverlening in het algemeen aan ondernemers. De sectie ondernemingsrecht richt zich daarbij met name op het opzetten van bedrijfsstructuren, herstructureringen, overnames, fusies en splitsingen.

Het komt hierbij naar onze mening niet enkel aan op het uitvoeren van de instructies van de ondernemer of diens accountant/adviseur, wij hebben een pro-actieve houding, met aandacht voor de achterliggende wensen van de ondernemer en de bescherming van diens zakelijke en privé belangen. Hierbij kijken we niet alleen naar het moment, maar proberen we ook rekening te houden met toekomstige ontwikkelingen. Daarbij maken we ook graag een uitstapje naar de persoonlijke situatie van de ondernemer en worden huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten en testamenten, -indien gewenst, -aan een kritische blik onderworpen.

Onze klanten betreffen met name ondernemers uit het MKB, maar ook een aantal grote regionale spelers, non-profit organisaties en internationals maken gebruik van onze diensten. Bijzondere aandacht krijgen daarnaast ook de starters, welke meer dan reeds ervaren ondernemers aandacht behoeven, bijvoorbeeld bestaande uit extra voorlichting en begeleiding. Onze dienstverlening terzake kenmerkt zich derhalve door juridische en fiscale expertise, creativiteit en aandacht voor de persoon van de ondernemer.

Offerte

Benieuwd naar de kosten voor het advies/opmaken van een akte? Vraag een offerte aan.

 

Offerte aanvragen

Contact

Wilt u graag dat wij met u contact opnemen? Vul dan het contactformulier in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Contact

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.