Bereikbaarheid in verband met het coronavirus

lees meer

Update coronavirus

Zoals u bekend, heeft de regering in het kader van het zoveel mogelijk voorkomen van de verspreiding van het coronavirus eerder een aantal ingrijpende maatregelen ingevoerd. Die maatregelen zien vooral op de beperking van sociale contacten.

Hoewel het aantal besmettingen inmiddels sterk is gedaald, proberen wij, mede in uw belang, de eerder vastgestelde maatregelen zoveel als mogelijk toch nog te handhaven.

Afspraken voor besprekingen (niet voor ondertekening van akten): 

Normaliter vinden besprekingen plaats bij ons op kantoor plaats. Het is echter wel mogelijk om een bespreking digitaal te laten plaatsvinden. Indien u hiervoor interesse heeft verzoek ik u met één van onze medewerkers contact op te nemen (telefoonnummer 040-2649649 of het u bekende doorkiesnummer).

Krijgt u een volmacht van een ander notariskantoor met het verzoek uw handtekening van een legalisatie te voorzien, maakt u hier dan een afspraak voor. Graag ontvangen we dan vooraf de volmacht en de bijbehorende concepten ter beoordeling. Het nodige voorwerk kan dan alvast worden gedaan. Aan de legalisatie van uw handtekening zijn vanzelfsprekend kosten verbonden (€ 75 inclusief btw).

Afspraken voor ondertekening van akten:

  • De reeds gemaakte afspraak voor het ondertekenen van de akten kan nog steeds gewoon doorgaan. Kan dit op enig moment niet (meer), dan berichten we u vanzelfsprekend. U wordt verzocht om zoveel als mogelijk bij volmacht te komen tekenen, zodat de ondertekensessies met zo min mogelijk personen plaats kunnen vinden. Personen die de akte(n) niet hoeven te ondertekenen worden verzocht ook niet mee te komen. Dit geldt met name ook voor adviseurs. makelaars en kinderen
  • Ondertekening bij volmacht is op grond van de wet niet mogelijk voor testamenten en hypotheekakten.

    Hebt u een of meer klachten zoals aangegeven door het RIVM (raadpleeg de site https://www.rivm.nl/coronavirus/), dan verzoeken wij u om meteen contact met ons op te nemen om de afspraak te verzetten.

Beschikbaarheid en bereikbaarheid notarissen en kandidaat-notarissen

In lijn met de eerdere aanbeveling van de regering om zoveel als mogelijk thuis te werken, kan de kantoorbezetting soms beperkter zijn. Uiteraard streven we er naar om telefonisch zo goed mogelijk bereikbaar te zijn en te blijven. U kunt natuurlijk ook een mail sturen naar de u bekende dossierbehandelaar, die thuis hard aan uw zaak werkt, of naar notarissen@pigmansrasjanssen.nl.

Met deze maatregelen hopen we bij dragen aan de gewenste beperking van het verspreiden van het virus.

Pigmans Ras Janssen notarissen

Offerte

Benieuwd naar de kosten voor het advies/opmaken van een akte? Vraag een offerte aan.

 

Offerte aanvragen

Contact

Wilt u graag dat wij met u contact opnemen? Vul dan het contactformulier in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Contact

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.