Na zijn afstuderen eind 2022 is Pasco op 1 januari 2023 begonnen als kandidaat-notaris op de afdeling personen- en familierecht. Door uit iedere opdracht een nieuw leermoment te halen is hij constant bezig met de ontwikkeling van zichzelf en het kantoor. Het contact met cliënten is voor hem de kern van het vak. Een opdracht die goed besproken, goed doordacht en goed afgewerkt is geeft hem een gevoel van voldoening. “Hierbij is het belangrijk dat mensen ook echt begrijpen wat ze op papier zetten en wat de gevolgen hiervan zijn. Dat begrip is nog veel belangrijker dan de akte zelf.”

 

Niet alleen op het werk, maar ook in zijn persoonlijke leven zijn voor Pasco geen twee dagen hetzelfde. Vraag hem wat hij in het weekend doet en hij komt vaak met iets verrassends. Squashen, hakbijlwerpen, een moestuin aanleggen, bioscoop- of theatervoorstellingen bezoeken, ontsnappen uit escape rooms, muziek maken, klussen in huis; Pasco doet het allemaal en vertelt daar graag met veel enthousiasme over.

 

Heeft u een vraag voor Pasco? Neem contact op.

coppens@pigmansrasjanssen.nl

040-2 649 649

Offerte

Benieuwd naar de kosten voor het advies/opmaken van een akte? Vraag een offerte aan.

 

Offerte aanvragen

Contact

Wilt u graag dat wij met u contact opnemen? Vul dan het contactformulier in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Contact

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.