mr. Maarten van den Dungen

Meteen na het afronden van zijn notariële en fiscale masters aan de Radboud Universiteit Nijmegen in 2015 is Maarten begonnen als kandidaat-notaris van de sectie onroerend goed bij Pigmans Ras Janssen notarissen. Vanaf januari 2024 is hij beëdigd als notaris.

Zijn focus ligt op het onroerend goed, zowel het particulier als het (grote) commerciële onroerend goed, maar hij passeert met plezier ook een samenlevingscontract, testament of een oprichting van een B.V.

Wat Maarten fijn vindt in zijn werk is de samenwerking met cliënten en adviseurs, maar ook de samenwerking binnen kantoor. Al die partijen samen zorgen voor een optimaal resultaat. Dit komt allemaal samen in het tekenen van de akte en de afsluiting van het dossier.

Wintersport is een van de grote passies van Maarten. Daarnaast kan je hem een paar keer per week met zijn vrienden vinden op het voetbalveld en de padelbaan. Op het veld of de baan moet alles wijken voor de overwinning, maar gezelligheid daarna hoort er zeker ook bij!

Heeft u een vraag voor Maarten? Neem contact op.
dungen@pigmansrasjanssen.nl
040-2 649 649

Offerte

Benieuwd naar de kosten voor het advies/opmaken van een akte? Vraag een offerte aan.

 

Offerte aanvragen

Contact

Wilt u graag dat wij met u contact opnemen? Vul dan het contactformulier in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Contact

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.