mr. Jeroen van Rooij

Gaat iedere dag fluitend naar zijn werk. Elke dag weer nieuwe uitdagingen. "Daarbij probeer ik me zoveel mogelijk in de mens achter de ondernemer te verplaatsen en van daaruit een oplossing te zoeken."

Notaris Jeroen van Rooij is na zijn afstuderen aan de Radboud Universiteit Nijmegen vanaf 1993 werkzaam in het notariaat. Zijn specialisatie is al geruime tijd het ondernemingsrecht. "Voor de cliënt heeft dit terrein een hoog abacadabra-gehalte". "Het op no-nonsense wijze bedenken van oplossingen en het in normaal Nederlands duidelijk maken van complexe zaken is een belangrijke pijler in mijn werkzaamheden". Notaris Van Rooij is iemand die meedenkt met ondernemers en hun adviseurs. "Daar hebben ze iets aan. Standaard waar standaard kan, maar maatwerk daar waar het nodig is".

Met in zijn rugzak inhoudelijke kennis en een goede dosis mensenkennis is elke notariële berg voor hem een uitdaging.
In zijn vrije tijd bekleedt hij diverse maatschappelijke functies. Ook besteedt hij graag aandacht aan het "thuisfront".

Heeft u een vraag voor Jeroen? Neem contact op.
rooij@pigmansrasjanssen.nl
040-2 649 649

Offerte

Benieuwd naar de kosten voor het advies/opmaken van een akte? Vraag een offerte aan.

 

Offerte aanvragen

Contact

Wilt u graag dat wij met u contact opnemen? Vul dan het contactformulier in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Contact

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.