Heleen is in 1995 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht en sindsdien werkzaam in het notariaat. Na haar beroepsopleiding rondde zij de Grotius Specialisatie-opleiding Onroerend Goed af, maar haar hart ligt bij het familierecht. In 2013 startte zij daarom haar eigen kantoor, dat zich enkel richtte op familiezaken. In juli 2022 vond de fusie met Pigmans Ras Janssen Notarissen plaats en sindsdien voert Heleen hier de sectie familierecht aan.

Niets zo gevoelig als familie. Onderwerpen als samenwonen, huwelijk, (levens-)testamenten, schenking en een overlijden laten zich niet in een half uurtje in een modelletje pakken. Zeker niet als het gaat om ouderen, samengestelde gezinnen of gezinnen met kinderen met een beperking.

Heleen hanteert heldere taal en simpele voorbeelden en leidt u zo door het complexe familierecht. Ongeacht de omvang van uw vermogen of ingewikkelde familieverhoudingen geldt bij Heleen: niemand de deur uit voordat u begrijpt waar u uw handtekening onder zet.

In haar vrije tijd (spaarzaam met een druk gezin) is Heleen het liefst buiten om te hockeyen, hardlopen of wandelen.

Heeft u een vraag voor Heleen? Neem contact op.

vaarten@pigmansrasjanssen.nl

040-2 649 649

Offerte

Benieuwd naar de kosten voor het advies/opmaken van een akte? Vraag een offerte aan.

 

Offerte aanvragen

Contact

Wilt u graag dat wij met u contact opnemen? Vul dan het contactformulier in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Contact

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.