Welkom bij het team Pigmans Ras Janssen Notarissen, waar expertise en toewijding hand in hand gaan met warmte en aandacht. Uw verhaal staat centraal. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij al uw notariële behoeften.

Bij Pigmans Ras Janssen notarissen werken mensen met passie voor hun vak. Het notariële vakwerk kan worden onderscheiden in het ambachtelijke, meer gestandaardiseerde werk en in het echte maatwerk. Ambachtelijke werkzaamheden vergen ervaren medewerkers en notarissen die weten van de hoed en de rand en een optimaal toegeruste, efficiënt werkende kantoororganisatie. Het echte maatwerk vergt een luisterend oor, analytisch vermogen en een diepgaande juridische en fiscale kennis.

Beide terreinen zijn uitstekend ontwikkeld bij Pigmans Ras Janssen notarissen. Beide terreinen voldoen ook aan ons missionstatement namelijk "Full service, expertise en ontzorgen, tegen een goede prijs".

Hebt u vragen of wilt u meer weten over ons team en onze diensten? Neem contact met ons op. We staan klaar om u te helpen.

 

Offerte

Benieuwd naar de kosten voor het advies/opmaken van een akte? Vraag een offerte aan.

 

Offerte aanvragen

Contact

Wilt u graag dat wij met u contact opnemen? Vul dan het contactformulier in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Contact

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.