Bereikbaarheid in verband met het coronavirus lees meer

Vastgoed

De aan – of verkoop van uw woning is vaak een van de belangrijkste beslissingen die een mens tijdens zijn leven neemt. Ook het aangaan van een nieuwe financiering middels het oversluiten van uw oude hypotheek of het aangaan van een tweede hypotheek, kosten nogal eens hoofdbrekens.  Grote financiele en fiscale belangen spelen daarbij een rol. Het is dan van belang dat zaken goed geregeld zijn. Pigmans Ras Janssen Notarissen is daarbij uw sparring-partner. Als een van de grootste en oudste notariskantoren van Eindhoven en omgeving bedienen wij de particuliere vastgoedmarkt reeds vele jaren met een excellente dienstverlening, en dat tegen een redelijke prijs. De insteek daarbij is altijd dat het om meer gaat dan alleen maar de uitvoering van een koopovereenkomst of een financieringsovereenkomst. 

Wij vinden het belangrijk dat u werkelijk begrijpt wat er in de akten staat en wat er op een afrekening is opgenomen. Aandacht, het de tijd nemen voor uitleg, het tijdig verzenden van stukken en een goede voorlichting vooraf vormen daarbij kernwaarden. De insteek bij dit alles is dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en dat een feestelijk gebeurtenis als een aan-/verkoop ook daadwerkelijk een feestelijk gebeurtenis is.

Vast goed

De vastgoedmarkt zit al jaren in het slop. De regering probeert met diverse maatregelen de markt te stimuleren.  Met deze maatregelen zijn er nog genoeg kansen voor particulieren en beleggers, zo licht Mr. Mike Giesbers van Pigmans Ras Janssen Notarissen toe.


Lees meer

Particulieren

Speciale gebeurtenissen in uw leven vergen speciale aandacht. Pigmans Ras Janssen Notarissen biedt u deze aandacht.

lees verder

Zakelijk

Pigmans Ras Janssen Notarissen is van oudsher gespecialiseerd in ondernemingsrecht en de juridische dienstverlening aan ondernemers.

lees verder