Vastgoed

De aan– of verkoop van uw woning is een van de belangrijkste beslissingen die een mens tijdens zijn leven neemt. Ook het aangaan van een nieuwe hypotheek brengt vaak veel vragen maar helaas ook zorgen met zich mee. Grote financiële en fiscale belangen spelen daarbij een rol. Het is dan van belang dat uw zaken goed geregeld zijn. Pigmans Ras Janssen notarissen is daarbij uw sparringpartner. Als een van de grootste notariskantoren van Eindhoven en omgeving helpen wij u bij de juridische afwikkeling van deze transacties op een snelle en efficiënte manier en tegen een redelijke prijs. De insteek daarbij is altijd dat het om meer gaat dan alleen maar de uitvoering van een koopovereenkomst of een financieringsovereenkomst. 

Wij vinden het belangrijk dat u werkelijk begrijpt wat er in de akten staat en wat er op een afrekening is opgenomen. Aandacht, het de tijd nemen voor uitleg, het tijdig verzenden van stukken en een goede voorlichting vooraf vormen daarbij kernwaarden. De insteek bij dit alles is dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en dat een feestelijk gebeurtenis als een aan-/verkoop ook daadwerkelijk een feestelijk gebeurtenis is.

Offerte

Benieuwd naar de kosten voor het advies/opmaken van een akte? Vraag een offerte aan.

 

Offerte aanvragen

Contact

Wilt u graag dat wij met u contact opnemen? Vul dan het contactformulier in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Contact

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.