Privé

Een mensenleven duurt statistisch ruim 80 jaar. Tijdens zo'n lang leven kunnen zich allerlei veranderingen voordoen. Belangrijke gebeurtenissen zijn het aangaan van een relatie of een huwelijk/partnerschap, de aankoop van een eerste huis, de geboorte van kinderen, maar helaas ook het het eindigen van een relatie en uiteindelijk, -onvermijdelijk, het overlijden.

Al deze gebeurtenissen vergen speciale aandacht. Pigmans Ras Janssen notarissen biedt u deze aandacht. Onze familierecht specialisten hebben veel ervaring in het opstellen van samenlevingscontracten, huwelijkse voorwaarden of partnerschapsvoorwaarden, testamenten, levenstestamenten en schenkingsakten. Daarnaast staan we u bij als een relatie of huwelijk is geëindigd door scheiding of door overlijden. Het komt dan aan op het opstellen van akten van verdeling, het uitvoeren van een testament en de boedelafwikkeling. Ook op die momenten zijn we er voor u. Aandacht, begeleiding, meedenken, het begrijpelijk uitleggen van wat er staat, wat de consequenties zijn en wat er eventueel nog geregeld moet worden, zijn dan essentieel. 

Veel vraag is daarnaast naar de zogenaamde "estate-planning", dat wil zeggen het overdragen van vermogen aan een volgende generatie, waarbij belastingheffing zoveel mogelijk wordt vermeden. Dit kan op verschillende manieren, waarbij huwelijkse voorwaarden, testamenten en schenkingen een grote rol spelen. Ook hiervoor kunt u bij een van onze specialisten terecht.

Offerte

Benieuwd naar de kosten voor het advies/opmaken van een akte? Vraag een offerte aan.

 

Offerte aanvragen

Contact

Wilt u graag dat wij met u contact opnemen? Vul dan het contactformulier in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Contact

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.