publiekscampagne levenstestament

Donderdag 26 Maart 2015

Op 23 maart j.l  is de publiekscampagne ‘Wie van de drie’ begonnen. Op veel regionale radiozenders, Radio 1 en 2 en Sky Radio wordt met een spotje het zogenaamde levenstestament onder de aandacht gebracht. Ook komen er banners op Facebook en op verschillende websites. Daarnaast verschijnen er advertorials in huis-aan-huisbladen en advertenties in de ouderenmagazines.

Centraal in de campagne staat het levenstestament, een akte waarin je kunt aangeven wie voor jou beslissingen neemt als je dit zelf niet meer kunt. Het doel van de campagne is mensen te laten nadenken over hun eigen situatie of die van hun naasten. De campagne biedt daarnaast handvatten om deze soms lastige situatie bespreekbaar te maken. Pigmans Ras Janssen Notarissen is u graag behulpzaam bij het opstellen van deze akte. U kunt middels deze site (rubriek contact), telefonisch (040-2649649) of per email (notarissen@pigmansrasjanssen.nl) een afspraak laten inplannen en extra informatie opvragen.

Nieuws overzicht

Particulieren

Speciale gebeurtenissen in uw leven vergen speciale aandacht. Pigmans Ras Janssen Notarissen biedt u deze aandacht.

lees verder

Zakelijk

Pigmans Ras Janssen Notarissen is van oudsher gespecialiseerd in ondernemingsrecht en de juridische dienstverlening aan ondernemers.

lees verder