Actie levenstestament

Donderdag 14 April 2016

De hele maand april wordt het levenstestament landelijk gepromoot in de media. Vanaf 4 april s de radiospot van de campagne ‘Wie van de drie’ twee weken lang te horen op radio 1 en 2, Sky Radio en de lokale radio-omroepen. Ook komen er advertenties in bladen, op doelgroepgerichte websites en via Facebook. Nieuw is het boekje ‘Waar zeg ik JA tegen?’ (pdf) dat bestemd is voor gevolmachtigden. Hierin staat kort en bondig wat de taken en verantwoordelijkheden van de gevolmachtigde bij een levenstestament zijn.

Net als in januari is het motto mensen te stimuleren hun zaken ‘nu echt te gaan regelen’ met een levenstestament. Dit jaar is de campagne opgezet vanuit twee perspectieven. Het perspectief van degene die een levenstestament gaat afsluiten: ‘Mijn neef regelt straks mijn geldzaken’ en dat van degene die wordt gevraagd zaken te regelen: ‘Ik regel straks de geldzaken voor mijn moeder’.  Voor de volmachtgever is al eerder het boekje ‘Wie geeft u het vertrouwen?‘ (pdf) en de checklist levenstestament (pdf) uitgebracht.

Graag beantwoorden we uw vragen en maken we een afspraak voor het opstellen van een levenstestament. U kunt ons eenvoudig benaderen via de website, email (notarissen@pigmansrasjanssen.nl) of telefonisch (040-2649649).

Nieuws overzicht

Particulieren

Speciale gebeurtenissen in uw leven vergen speciale aandacht. Pigmans Ras Janssen Notarissen biedt u deze aandacht.

lees verder

Zakelijk

Pigmans Ras Janssen Notarissen is van oudsher gespecialiseerd in ondernemingsrecht en de juridische dienstverlening aan ondernemers.

lees verder